over mij

Van het gebaande pad naar een weg vol obstakels. Dat voelt vrij.

Als Dutch Nomad Family hebben we de wereld rondgereisd en een leven gecreëerd waarin we onafhankelijk zijn van locatie en tijd. Maar meer dan dat, we hebben geleerd hoe je obstakels kunt overwinnen voordat ze je tegenhouden – en dat is precies wat ik nu voor sales managers doe.

Jouw strategische sales anteambulo

Als jouw sales anteambulo ben ik meer dan een traditionele consultant. Ik anticipeer op uitdagingen, effen de weg en zorg ervoor dat jij als sales manager altijd een stap vooruit blijft.

 

Dankzij mijn jarenlange ervaring in strategische verkoop en mijn unieke nomadische ervaring, bied ik inzichten die niet alleen theoretisch zijn, maar praktisch toepasbaar in een dynamische wereld.

“Klasse Tino! Zo had ik er nog niet naar gekeken”

Bart Welzen – AFAS Software

Mijn missie: Vooruitdenken voor jouw succes

Sales managers staan onder druk om resultaten te leveren in een steeds veranderende markt.

 

Mijn missie is om je te begeleiden, niet door te reageren op problemen, maar door die te voorkomen voordat ze ontstaan.

 

Net zoals ik mijn eigen leven opnieuw heb uitgevonden, help ik jou om je verkoopaanpak praktisch en concreet te maken en gaan we obstakels proberen te overwinnen.

Wat ik verkocht als reizende ondernemer

Voor AFAS Software maakten ik een video serie over een leven als reizende ondernemer. Deze samenwerking kwam tot stand door het sturen van een snel mailtje naar de marketing manager van AFAS. 

De kern van dat mailtje is nog altijd een formule die ik toepas in de benadering van sales managers en directeuren waarvan ik denk dat het leuk zou zijn om mee samen te werken.

Denk jij dat het leuk is om met elkaar aan de slag te gaan? Laten we elkaar dan binnenkort online ontmoeten. 

Waarom ik dit doe?

Na 8 jaar reizen en het ontwikkelen van onze eigen vrije leven, heb ik gezien hoe waardevol autonomie en vooruitdenken zijn.

 

Dit inzicht pas ik nu toe in mijn werk als sales consultant. Ik begrijp hoe belangrijk het is om flexibel te zijn en altijd voorbereid op wat er komen gaat.

 

Als jouw adviseur zorg ik er samen met jou voor dat je niet alleen je met meer vertrouwen  verkoopdoelen behaalt, maar dat je je aanpak voortdurend kunt aanpassen aan nieuwe uitdagingen en kansen.

Scroll naar boven