over mij

Tino Kreijns

Van af en toe een filmpje naar full time videomaker

Door in 2016 m’n georganiseerde leven om te gooien en als moderne nomade de wereld in te trekken, is het maken van videos mijn vak geworden. Sindsdien publiceer ik wekelijks een vlog over m’n reizende leven en maak ik producties voor bedrijven die op hun manier bijdragen aan een mooiere wereld. Met meer dan 200 gemaakte films zou ik ‘well experienced videopro’ inmiddels op m’n visitekaartje durven zetten.  

Video creatie

Fotografie

Titels, captions en thumbnails

Locatieonafhankelijk

Leuk verhaal natuurlijk, maar waarom is het waardevol om met mij samen te werken?

Videos roepen emoties op, genereren leads of vergroten merkbekendheid. Een marketing strategie zonder video is ondenkbaar.  

 

Met de videos die ik maak voor bedrijven raak ik mensen. De emotie van een beleving en ervaring voel je. Jouw klanten dus ook.

 

Of je nu meer leads wilt genereren, je merkbekendheid vergroten of de betrokkenheid met je klanten wilt verstevigen, deze drie formats (die ik heb ontwikkeld) vullen die behoefte in.

 

Soms in een reeks van videos, soms door één enkele video, soms kort, soms lang, horizontaal of verticaal net wat je wilt bereiken en waar je de films gaat delen.

“Klasse Tino! Ziet er goed uit.”

Bart Welzen – AFAS Software

Videoserie Reizen & Werken

Voor AFAS Software maakten ik een video serie over een leven als reizende ondernemer. Wat zijn de valkuilen, hoe simpel is het om je administratie te automatiseren én wat had ik 7 jaar eerder willen weten. Het komt terug in dit video drieluik.

Scroll naar boven